Maailmanpuu-podcast

12596703_10153520970928370_1984402294_o

”Matti ja Miska ovat molemmat Suomen huippuja osaamiseltaan ja pystyvät välittämään/jäsentelemään todella selkeästi tietoaan, mikä on taivaan lahja koko suomalaiselle joogalle. Tekee mieleni sanoa, että heidän asiantuntemukseensa voinee luottaa kuin kiveen miltei missä vaan joogan teoriaan liittyvässä. Kiitos Maailmanpuusta ja tinkimättömästä työstä sen kanssa heille!”

– Joogaopettaja Mia Jokiniva, Villa Mandala

 


Maailmanpuu
on joogapodcast, jossa tutkimus kohtaa tradition. Isäntinä toimivat tietokirjailija ja tutkija Matti Rautaniemi, sekä joogaopettaja Miska Käppi.

Maailmanpuu käsittelee joogaa laajana ilmiönä. Meitä eivät kiinnosta pelkästään fyysiset harjoitukset, vaan kaikkialta maailmasta löytyvät tiedon traditiot. Jooga on yksi perinteistä, joille ominaista syvä ymmärrys ihmisyydestä, meitä ympäröivästä todellisuudesta ja elämästä.

Maailmanpuu tarjoaa lennokasta ja syvällistä keskustelua joogasta ja sitä ympäröivistä aiheista.

Kuuntele!
www.maailmanpuu.com
Saatavilla myös iTunesista.

Seuraa!
Maailmanpuu Facebookissa
Maailmanpuu Instagramissa

Maailmanpuusta sanottua:

”Näitä podcasteja tulee kuunneltua aina uudelleen ja uudelleen. Joka kerta hoksaa jotain uutta.” – Outi, kuuntelija

”Nyt vihdoin täysikuunpäivänä ehdin harmonisesti vasenta kuupuolen kylkeäni verrytellessä samalla KUUnnella viimeisimmän Kuuta käsittelevän jakson, joka odotetusti ylitti päräyttävyydellään jopa edellisen Aurinko-aiheisen jakson ihan KUUs-nolla. Suosittelen viileästi kaikille astrologian, historian, maanviljelyn, kehonrakennuksen, nuotioiltojen, okkultismin, kuoleman, Kālin, autoilun, mytologian, avaruusmatkailun, …ja joogan ystäville.” – Arttu, kuuntelija

”Vuoden alusta myönnyin monta vuotta takaraivoa kutkuttaneeseen ajatukseen joogan aloittamisesta. Isän kirjahyllystä löytynyt Hathajoogaa Itseopiskelijalle -kirja on toiminut oivana johdantona joogan maailmaan ja jooga onkin lähes saman tien muodostunut lähes päivittäiseksi rutiiniksi. Alusta pitäen minua on kuitenkin mietityttänyt joogan filosofia ja syvempi ymmärrys asiasta, tuo kirja joka minulla on kun lähinnä avaa tämän fyysisen harjoitteen maailman, joskin sen varsin mainiosti, mutta ei erityisemmin pureudu asanoiden merkitykseen. Miksi niitä tehdään niin kuin tehdään? Miksi tietyssä järjestyksessä? Mistä kaikki tulee?
Olen viimeisen puolen vuoden aikana myöskin uppoutunut podcastien maailmaan ja sen tarjoamaan hämmentävän luontevaan maailmaan perehtyä niin asiaan kuin toiseenkin. Tietenkin kun näin, että edellämainitut kaksi asiaa yhdistyvät siistin kuuloisessa podcastissa, Maailmanpuussa, innostuin saman tien ja laitoin ensimmäisen podcastinne kuunteluun. Vakuutuin melko pian teidän hyvästä meiningistä, syvällisistä keskusteluista ja myöskin teidän erilaisista tulokulmista asiaan. Sen lisäksi olen saanut miellyttävällä tavalla paljon lisäinformaatiota joogan historiasta, filosofiasta ja monesta muusta aiheeseen liittyvästä.
Tiivistettynä, kannustan teitä mitä suurimmin jatkamaan tätä podcastia! Täällä on ainakin yksi hyvin innostunut kuuntelija.” – Anonyymi kuuntelija