Virta 9: Luova kultt(uur)i

Kuva Virta-lehden 9. numero on ilmestynyt sähköisessä muodossa. Aiheina tällä kertaa mm. näyt ja kuvitelmat, sfäärien harmonia, maailmansana, kieli ja todellisuus, sekä elävä maapallo. Mukana on myös vanhoja esseitä ja runoja, sekä kirjoituksia ”luovan kultin yhtyeistä”. Viimeksi mainittuun sisältyy myös allekirjoittaneen musiikillisia muistelmia.

Olin mukana perustamassa Virtaa vuonna 2004 ja vastasin neljän ensimmäisen numeron koostamisesta. Halusin tehdä lehteä, jossa erilaiset maailmankuvat voisivat kohdata, ja jossa marginaaliset äänet pääsisivät esille. Vetäydyin joitakin vuosia sitten syrjään lehden toimituskunnasta, mutta olen seurannut lehden kehitystä mielenkiinnolla ja kirjoittanut toisinaan pieniä juttuja siihen. Ilokseni Virta 9 on ulkoasullisesti lehden historian komein, ja sisältö näyttää noudattelevan totutunkaltaista, korkeatasoista linjaa. Tarjolla onkin jälleen kerran varsin mieltä avartava lukupaketti.

Lataa lehti (PDF)

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s