Joogan historia saa jatkoa!

joogasivistyksen käsikirja

Allekirjoitin tällä viikolla kustannussopimuksen uudesta kirjastani Aula & Co:n kanssa.

Työnimellä ”Joogasivistyksen käsikirja” kulkeva kirja esittelee uudenlaisen lähestymistavan joogaan. Tahdon tuoda esiin Joogasivistyksen seuraajille tuttua koulukunnista, guruista ja oppisuuntauksista riippumatonta lähestymistapaa, jossa yhdistyvät joogan harjoitus, filosofia ja tutkimus. Teos antaa jokaiselle joogan harjoittajalle työkaluja, joiden avulla hän voi luoda omannäköisensä lähestymistavan joogaan. Se rohkaisee itsenäiseen ajatteluun ja kannustaa lukijaansa eteenpäin kysymysten viitoittamalla polulla.

Edellinen kirjani Joogan historia (Basam Books 2020) käsitteli joogan globalisoitumista historiallisesta näkökulmasta. Edeltäjänsä tavoin tekeillä oleva teos pohjautuu sekä tutkimustietoon että ajankohtaisten joogailmiöiden seuraamiseen. Samalla se on kuitenkin huomattavasti henkilökohtaisempi katsaus joogan menneisyyteen, nykytilaan ja tulevaisuuteen.

Kirja perustana toimivat viime vuosina kirjoittamani artikkelit, jotka ilmentävät Joogasivistyksen lähestymistapaa ja tarjoavat tiedollisia työkaluja jokaiselle joogan harrastajalle. Osa artikkeleista on julkaistu aiemmin eri yhteyksissä, mutta kaikki kirjaan päätyvä teksti työstetään uuteen uskoon.

Luovutan kirjan käsikirjoituksen kustantajalle elokuun loppuun mennessä. Kesä siis kuluu kirjoituspöydän ääressä!

Jos haluat olla mukana raivaamassa uusia polkuja joogan sankkaan metsään, liity Joogasivistyksen retkikuntaan osoitteessa joogasivistys.com!

Advertisement

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s